degoudenkoepel.nl

 

 


Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Sonja Kruisheer
27-11-18 18:11:31
Els ik wil je bedanken dat je me geleerd heb hoe ik moet pendelen.
Het was enorm leerzaam en erg gezellig.
Rita Ettienne
17-06-18 23:36:43
Hallo Els,
Ik wil je bedanken dat je mij een reiki behandelingen heb gegeven. Ik loop al dagen zonder rugpijn dit dankzij jou geweldig behandeling die je bij mij heb verricht. Dit heeft een positieve ouput bij mij.thanks rita
Ron Margreet
12-04-18 13:57:10
Gisteren hebben wij bij Els een basiscursus praktisch pendelen gevolgd. Je kan direct merken dat de pendel Els haar passie is, haar enthousiasme en openheid zorgen dat je snel leert wat je met een pendel kan bevragen. Dit doet ze met heel veel betrokken- en bevlogenheid. Dank je wel Els
Juani Ho
08-09-17 13:58:29
Gisteravond op 7 september 2017 had ik een hele leuke workshop gevolgd bij La Donna in Almere. Die winkel straalt ook zo een warmte, rust en huizelijke sfeer. Els was al meteen vrolijk bij kennismaking. Het leek alsof ik haar al jaren kende. Ik denk wel dat ik haar op een beurs ergens was tegen gekomen en nu weer bij elkaars pad moesten zijn. Alles was zo mooi niets te moeilijk. Niet te serieus alles met een lach.
Ik zal zeker nog oefenen met de pendel. Deze pendel cursus zal later wel komen. De interesse ligt nu ergens anders bij een ander cursus bij Els.
Dus Els zal ik best nog een tijdje zien.
Bedankt voor deze kennis om het te willen delen en doorgeven aan anderen met deze interesse.
Juani.
Jolijn Betgen
07-09-17 21:48:21
Vandaag heb ik een workshop praktisch pendelen bij Els gevolgd. Het is te voelen dat Els echt een passie heeft voor het pendelen. Ze laat zien dat je van alles kan met een pendel, je kan het zo gek niet bedenken. Ze komt met leuke praktische opdrachten en brengt je op vele ideeën. Door haar input krijg ik zin om de pendel nog wat vaker te gaan inzetten :-) Dankjewel Els! Mede voor je enthousiasme en gezelligheid!
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map