degoudenkoepel.nl

 

 

Edelsteentherapie

Om goed te kunnen functioneren, is het nodig dat de mens rust en harmonie vindt in zichzelf. De kracht van het mineralenrijk kan ons helpen het interne  evenwicht te hervinden of te handhaven en zo te komen tot een gezond, harmonieus en gelukkig bestaan.

Het uitgangspunt van edelsteentherapie is dat bijna elk verstoord evenwicht dat wij ervaren, kan worden hersteld door elementen uit het mineralenrijk.  Mineralen hebben van alle levende dingen de laagste vibraties. Ze vormen het hart van de aarde, waaruit alles groeit.

Wij zijn opgebouwd uit dezelfde elementen als de aarde. Wij zijn dus niet van de aarde gescheiden, maar er mee verbonden middels onze structuur en ons energieveld. Net als de aarde is de mens opgebouwd uit mineralen.

Kristallen zijn 'levende stenen'. Ze zenden krachtige vibraties en energie uit, die ons hele wezen kunnen beïnvloeden. Zo kunnen ze lichaam en geest genezen, in evenwicht brengen en op elkaar afstemmen.

Middels edelsteentherapie kan energie aan het lichaam worden doorgegeven, waardoor allerlei helende processen in gang gezet worden. Ook kan kristaltherapie blokkades in de energiestroom opheffen en energiecentra (chakra's) harmoniseren.

 

De kosten bedragen € 25,00 per behandeling.


Voor nadere informatie kunt u vragen stellen via het contactformulier.
 

E-mailen
Bellen
Map